Pizza-Online

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

Piilolinssit Lenswayltä

torstai 26. syyskuuta 2013

Espanjalainen Munakas/Spanish Omelette

Ensimmäinen lounas näyttöni, joka oli kuukausi sitten, piti valmistaa espanjalaisen munakas ja jälkiruoaksi Ahvenanmaalaista pannukakkua. Ja pääsin muuten läpi tästä ensimmäisestä näytöstäni :D

Munakkaan ainekset:
Keitettyjä perunoita, sipulikuutioita, paprikakuutioita, porkkanakuutioita. Ainekset freesattiin paistinpannulla kevyesti ja laitettiin pariin GN-vuokaan. Kasvisteenypäälle kaadettiin kananmuna-mausteseos(öljyä, suolaa, mustapippuria, persiljaa) ja uuniin n.15minuutiksi.
Esivalmistelu työnä tein edellisenä päivänä sen, että keitin, jäähdytin ja pilkoin perunat kuutioiksi, sekä kuutioin kasvikset.

Jälkkärinä oli ahvenanmaalaista pannukakkua, noh se eroaa tavallisesta pannarista siten, etitä siinä on lisänä riisipuuroa. Ja valmiin pannarin päälle valitsin vadelmahilloa ja sitruunanmelissan lehden :)
Esivalmisteluna tein edellisenä päivänä riisipuuron valmiiksi, niin ei tarvinnut, kuin lisätä pannaritaikinan sekaan. Lisäksi piti tehdä myös 1 gluteeniton annos, sen tein jyttejauhoista, ja sekin onnistui kiitettävän hyvn.

Valitettavasti en kuvaa näistä saanut, sillä kännykamerani jostain kumman syystä halunnut tallentaa kuvia. Ja toiseksi. kaikki 20 munakasannosta meni kaikki ja sain yhden palan ruokanäytteeseen :). Pannariakin jäi vain 5, joita oli 20 annospalaa :)


Hieman näkemystä siitä miltä tuo munakas näyttää, tekemäni munakas oli siis vuokaan tehty ja siitä oli leikattu 20 annospalaa.

Lähes samanlainen palanen, voisi melkein olla juuri tekemäni pannarinäyte vadelmahillolla ja sitruunanmelissan lehdellä varustettuna, muistaakseni en laittanut mitään pölysokeria päälle, mutta muuten aivan täydellinen :D

Kuvat: maku.fi sivustolta


Lähetä kommentti