Siirry pääsisältöön

Kotigastronomilta mausteita leivontaan ja ruoanlaittoon

Hei, mauste ja pataaines tarjoukset Kotigastronomilta:

LASAGNE- JA PASTAKASTIKE-AINEKSET
Herkullinen Lasagne isommallekin perheelle valmistuu käden käänteessä.Tämän he kun koululainenkin voi valmistaavaikka itse.
nro 1334  145 g / 4,80 €

MUFFINS-MIX MINTTUSUKLAA
Kotigastronomin valmiilla Muffins-mix aineksella valmistat muhkeat muffinssit taimehevän piirakan, kumpikin hyvää ja helppo toteuttaa.
nro 1620 390 g / 5,90 €

MAINIOT PATA-AINEKSET
Huoletonta arkiruokaa; Ruskista broilerin
suikaleita tai jauhelihaa, lisää neste ja pataainekset. Valmiin padan voit myös gratinoida uunissa. Intian padasta saat myös herkullisen keiton lisäämällä kookosmaitoa tai ruokakermaa.

Intian Pata nro 1323 210 g / 4,20 €
Italian Pata nro 1326 200 g / 4,20 €
Kasvis-riisi Pata nro 1328 180 g / 3,90 €
Kasvis-spagetti Pata nro 1329 180 g / 3,90 €
Napolin Pata nro 1327 210 g / 4,20 €
Texmex Pata nro 1331 180 g / 3,90 €
Thai Pata nro 1332 180 g / 3,90 €
Toscanan Pata nro 1330 185 g / 4,20 €

LIHAPULLA-AINES
Lihapulla-aineksista saat maukkaat lihapullat ja murekkeet. Sopii hyvin myös broileri-, kalkkuna-, lammasriistajauhelihalle. Myös kalapyörykät onnistuvat loistavasti Lihapulla-aineksesta.
nro 1336 200 g / 4,40 €
nro 1337 400 g / 7,20 €
GLUTEENITON LIHAPULLA-AINES
nro 1338 200 g / 4,60 €
nro 1339 400 g / 7,40 €

RIISTAPAKKI
Kaikki mitä riista-aterian valmistamiseen tarvitset! Hauska pakkaus niin erämiehille kuin -naisillekin.
Riistamarinadi 100 g Punaviinikastike 100 g , Valkosipulilastu 50 g
nro 8614 250 g / 13,00 €

RIISTAMARINADI
Sopii loistavasti niin riistalle, kokeile myös muille lihoille. Sisältää mm. katajanmarjaa.
Lisää vesi ja öljy, marinoi lihoja pari tuntia tai mielellään yön yli.
nro 1000 100 g / 3,90 €

KARPALO, KUIVATTU
Kuivattu ja sokeroitu. Herkullinen sellaisenaan, leivonnassa ja jälkiruoissa tai jogurtin seassa.
nro 1645 170 g / 4,90 €


Ota yhteyttä
Kotigastronomi jälleenmyyjäsi
Puh. 050-5376259/Heli
s-postilla: thehelluska@gmail.com


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Gluteeniton omenastruudeli

Työpäivän päätteeksi kaupasta osui käteeni omenapala purkki, hetken mietittyäni, muistin että se sopisi sopivasti struudelin tapaiseen herkkuun. Piti vielä ajatella resepti gluteenittomasti ja mikä parasta, semperin gluteenittomat hienot jauhot olivat vielä alle 2 euroa paketti! paketti matkaan ja kassalle.  Sitten vain taikinan tekoon: 3,5 dl semper gluteenitonta hienoa jauhoa 3 rkl sulatettua tai juoksevaa margariinia 1 kananmuna 0,2 tl suolaa 0,8 dl lämmintä vettä voiteluun öljyä tai sulatettua margariinia Omenatäyte: 2 - 3 omenaa 2 rkl sokeria 1 tl kanelia Valmistus Sekoita sulatettu margariini, kananmuna, suola ja vesi jauhoihin. Alusta taikina kimmoisaksi. Voitele taikinan pinta öljyllä ja jätä lepäämään puoleksi tunniksi liinan alle. Levitä taikina leivinliinan tai puhtaan astiapyyhkeen päälle. Ripottele taikinan pinnalle jauhoja ja kauli se. Voitele taikinaa öljyllä ja k

Kaura-karviaispaistos

Kauden sesonkipaistos karviaismarjoista. Tämä kirpeä marja vaatii reilusti makeutta. Ihan simppeli resepti. Lisäksi tietenkin omatekoista vaniljakastiketta. Ohje 1,5l karviaisia 1dl siirappia 2tl vanilliinisokeria Muruseos: 3dl vehnäjauhoja 2-3rkl siirappia 1rkl sokeria 2tl vanillinisokeria 100g voita kuutioina 300g kaurahiutaleita Valmistus: voitele vuoka sekoita karviaiset ja siirappi keskenään.Kaada ne uunivuokaan. sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää voi ja nypi muruiksi ja ripottele karviaisten päälle. Paista uunissa 200 asteessa keskitasolla noin 30min. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. Vaniljakastike: 4dl maitoa 1 muna 1rkl perunajauhoja 1rkl sokeria 2 tl vanillinisokeria Laita ainekset kattilaan, sekoita koko ajan. Kuumenna kokoajan sekoittaen, kunnes paksunee ja pulpahtaa. Jäähdytä vesialtaassa kylmäksi. Tarjoa paistoksen kanssa.

Lihapullasoosia ja valkosipuli-kermaperunoita

Tervehdys taas täällä koekeittiön ihmeellisestä maailmasta. Tänään vuorossa siis niin perusruokaa, lihapullia ja perunoita, joita hieman muokattiin helpoksi arkiruuaksi, joten lihapullakastike valmistumaan, valmiit lihapullat hetkeksi paistumaan, jotta saivat väriä sekä lämpeemään, sillä olivat hieman jääsä ja perunat, jotka olivat jo valmiiksi keitetty, viipaleiksi, mausteet ja kerma päälle ja uuniin saamaan hieman väriä.... Annos on laktoositon.  Ainekset: paketti valmis lihapullia Ruskista lihapullia hetken pannulla, jota saavat hieman väriä Valkosipuli-kermaperunat n. 1kg perunoita, valmiiksi keitettyjä ja viipaloituna vuokaan öljyä, perunaviipaleet, suola, valkosipulijauhe ja sekoita, päälle kerma. Paista uunissa 225 asteessa n. 15-20min tai kunnes ovat saaneet hieman väriä pintaan. Jos käytät raakaperunaa, paistoaika 200 astetta noin45-60min.. Ruskea Kastike: 80g margariinia 80g vehnäjauhoja 1 litra kiehuvaa vettä/maitoa ½ sipuli lihaliemikuutio 1-2 tl suolaa