Siirry pääsisältöön

Joulumakeisia pukinkonttiin!

Joulumakeisia jouluksi tai pikkujouluksi....

Suklaa-lumimanteli
Tummasuklaa-karpalo
Valkosuklaa cashew


Suklaa-lumimanteli
Tuotekoodi: 8451
Hinta: 5,50 €
Paino: 150g
Tummasuklaa-karpalo
Tuotekoodi: 8480
Hinta: 5,30 €
Paino: 150g


Valkosuklaa-cashew
Tuotekoodi: 8449
Hinta: 5,50 €
Paino: 150g
Valkosuklaa-rommirusina
Valkosuklaalla päällystetty rommirusina
Tuotekoodi: 8440
Hinta: 5,30 €

Suklaalumi-kahvipapu
Aito kahvipapu, joka on päällystetty herkullisella maitosuklaalla.
Tuotekoodi: 8445
Hinta: 5,50 €                        

Tummasuklaa maustekeksi
Herkullinen rapea maustekeksi, joka on päällystetty ihanalla tummalla suklaalla.
Tuotekoodi: 8447
Hinta: 4,50 €                        

Tummasuklaacashew                 
Tuotekoodi: 8450
Hinta: 5,50 €
Paino: 150g
Valkosuklaa-mustaherukka
Valkosuklaalla kuorrutettu mustaherukka marja.
Tuotekoodi: 8455
Hinta: 5,70 €
Paino: 135g

Tiramisumanteli                 
Tuotekoodi: 8470
Hinta: 5,70 €
Paino: 135g

Valkosuklaakarpalo
Valkosuklaalla kuorrutettu karpalo.
Tuotekoodi: 8485
Hinta: 5,30 €
Paino: 150g
Suklaakarpalo-mix
Aito karpalo päällystettynä tummalla ja vaalealla suklaalla. Pakattu valkoiseen aromipussiin.
Tuotekoodi: 8487
Hinta: 5,30 €
Paino: 150g
Suklaalumimanteli lahjapakkaus, 230 g
Kestosuosikki makeinen isommassa 230 g pussissa, pakattuna kartonkikääreeseen.
Tuotekoodi: 8465
Hinta: 8,50 €    

Suklaakarpalo-mix lahjapakkaus, 230 g                 
Herkullinen aito karpalo kuorrutettuna tummalla ja vaalealla suklaalla. Isompi pakkauskoko, pakattuna kartonkikääreeseen.
Tuotekoodi: 8466
Hinta: 8,30 €

Pähkinä-hedelmäsekoitus, 230g                
Ainekset: Papaija, ananas, suolapähkinä, rusina, cashewpähkinä, suklaarusina (maitosuklaa, rusina, sokeri, kaakao, kasvisrasva, pintakäsittelyaine (sellakka, soijalesitiini)).
Tuotekoodi: 8475
Hinta: 6,90 €                       

                 
Tilaukset ja tiedustelu:
thehelluska@gmail.com   

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Gluteeniton omenastruudeli

Työpäivän päätteeksi kaupasta osui käteeni omenapala purkki, hetken mietittyäni, muistin että se sopisi sopivasti struudelin tapaiseen herkkuun. Piti vielä ajatella resepti gluteenittomasti ja mikä parasta, semperin gluteenittomat hienot jauhot olivat vielä alle 2 euroa paketti! paketti matkaan ja kassalle.  Sitten vain taikinan tekoon: 3,5 dl semper gluteenitonta hienoa jauhoa 3 rkl sulatettua tai juoksevaa margariinia 1 kananmuna 0,2 tl suolaa 0,8 dl lämmintä vettä voiteluun öljyä tai sulatettua margariinia Omenatäyte: 2 - 3 omenaa 2 rkl sokeria 1 tl kanelia Valmistus Sekoita sulatettu margariini, kananmuna, suola ja vesi jauhoihin. Alusta taikina kimmoisaksi. Voitele taikinan pinta öljyllä ja jätä lepäämään puoleksi tunniksi liinan alle. Levitä taikina leivinliinan tai puhtaan astiapyyhkeen päälle. Ripottele taikinan pinnalle jauhoja ja kauli se. Voitele taikinaa öljyllä ja k

Kaura-karviaispaistos

Kauden sesonkipaistos karviaismarjoista. Tämä kirpeä marja vaatii reilusti makeutta. Ihan simppeli resepti. Lisäksi tietenkin omatekoista vaniljakastiketta. Ohje 1,5l karviaisia 1dl siirappia 2tl vanilliinisokeria Muruseos: 3dl vehnäjauhoja 2-3rkl siirappia 1rkl sokeria 2tl vanillinisokeria 100g voita kuutioina 300g kaurahiutaleita Valmistus: voitele vuoka sekoita karviaiset ja siirappi keskenään.Kaada ne uunivuokaan. sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää voi ja nypi muruiksi ja ripottele karviaisten päälle. Paista uunissa 200 asteessa keskitasolla noin 30min. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. Vaniljakastike: 4dl maitoa 1 muna 1rkl perunajauhoja 1rkl sokeria 2 tl vanillinisokeria Laita ainekset kattilaan, sekoita koko ajan. Kuumenna kokoajan sekoittaen, kunnes paksunee ja pulpahtaa. Jäähdytä vesialtaassa kylmäksi. Tarjoa paistoksen kanssa.

Lihapullasoosia ja valkosipuli-kermaperunoita

Tervehdys taas täällä koekeittiön ihmeellisestä maailmasta. Tänään vuorossa siis niin perusruokaa, lihapullia ja perunoita, joita hieman muokattiin helpoksi arkiruuaksi, joten lihapullakastike valmistumaan, valmiit lihapullat hetkeksi paistumaan, jotta saivat väriä sekä lämpeemään, sillä olivat hieman jääsä ja perunat, jotka olivat jo valmiiksi keitetty, viipaleiksi, mausteet ja kerma päälle ja uuniin saamaan hieman väriä.... Annos on laktoositon.  Ainekset: paketti valmis lihapullia Ruskista lihapullia hetken pannulla, jota saavat hieman väriä Valkosipuli-kermaperunat n. 1kg perunoita, valmiiksi keitettyjä ja viipaloituna vuokaan öljyä, perunaviipaleet, suola, valkosipulijauhe ja sekoita, päälle kerma. Paista uunissa 225 asteessa n. 15-20min tai kunnes ovat saaneet hieman väriä pintaan. Jos käytät raakaperunaa, paistoaika 200 astetta noin45-60min.. Ruskea Kastike: 80g margariinia 80g vehnäjauhoja 1 litra kiehuvaa vettä/maitoa ½ sipuli lihaliemikuutio 1-2 tl suolaa