Kermainen pastakastike

Tänään torstaina väsyneen päivän jälkeen piti jälleen keksiä jokin iltaruokaa... Noh hetken kaappeja tutkineena löytyi kinkkusuikaleita ja makaroonia, joten kinkkupasta tuntui juuri sopivalta :). Tosin tomaattipyreen korvasin ketsupilla ja ruokakerman vispikermalla, mutta muuten sama ohje. :)


Ainekset:
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl öljyä
1 rkl tomaattipyreetä
200g kinkkusuikaleita
2 dl ruokakermaa
1 tl oreganoa
mustapippuria
1/2 tl suolaa

Valmistus:
Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää sipulit ja tomaattipyree. Kuullota hetki. Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, ruokakerma ja mausteet. Kuumenna seos ja hauduta 5 minuuttia.

Lisäksi pinaattipastaa.

Pastakastikeruoat on siitä kivoja, että kastikkeen voit valmistaa ihan mistä raaka-aineesta vaan, esim.broilerisuikaleista tai tonnikalasta.
0