Näin joulunalla tuli kokeiltua tehdä vielä yksi voileipäkakku... Ahaa
elämys, sillä tein graavilohesta ja tuorejuustosta täytemassan ja mietin et minnekäs sen laittais, joten eikun paahtoleipää pilkkomaan ja sovittelemaan vuokaan :)
Ainekset:
paahtoleipää
kostutus: kalaliemellä tai maidolla
täyte: graavikirjolohta silputtuna tuorejuuston kanssa kahteen kerrokseen
päällinen: majoneesia ja turkkilaista jugurttia
koristeluun: kirsikkatomaattia, kurkkua, graavilohta, persiljaa ja tilliä
Irtopohjavuokaan muovikelmua ja ladotaan paahtoleipäkolmioita ja paahtoleipäpalasia (otettu reunat pois leivästä ja leikattu keskeltä kolmioksi), kostutettu liemellä jä sen jälkeen täytet päälle, uusi kerros leipää, kostutus ja täyte. Viimeseen kerrokseen leipäpalat, kostutus ja kelmulla tiukasti kiinni ja jääkaappiin muutamaksi tunniksi kostumaan, jonka jälkeen sekoitetaan päällisen aineet ja koristellaan.
Erikoisruokavaliot: -
elämys, sillä tein graavilohesta ja tuorejuustosta täytemassan ja mietin et minnekäs sen laittais, joten eikun paahtoleipää pilkkomaan ja sovittelemaan vuokaan :)
Ainekset:
paahtoleipää
kostutus: kalaliemellä tai maidolla
täyte: graavikirjolohta silputtuna tuorejuuston kanssa kahteen kerrokseen
päällinen: majoneesia ja turkkilaista jugurttia
koristeluun: kirsikkatomaattia, kurkkua, graavilohta, persiljaa ja tilliä
Irtopohjavuokaan muovikelmua ja ladotaan paahtoleipäkolmioita ja paahtoleipäpalasia (otettu reunat pois leivästä ja leikattu keskeltä kolmioksi), kostutettu liemellä jä sen jälkeen täytet päälle, uusi kerros leipää, kostutus ja täyte. Viimeseen kerrokseen leipäpalat, kostutus ja kelmulla tiukasti kiinni ja jääkaappiin muutamaksi tunniksi kostumaan, jonka jälkeen sekoitetaan päällisen aineet ja koristellaan.
Erikoisruokavaliot: -
Kommentit