Pizza-Online

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

Piilolinssit Lenswayltä

maanantai 7. marraskuuta 2016

Pizzapäivä

Hei taasen pitkästä aikaa. Jonkinaikaa olen ollut taas poissa päivitys kuvioista mukamas kiireiden vuoksi :). No aloitin taasen tämän bloggaamisen ;)
Jokunen aika sitten kerroin olevani osittain gluteeniton, eli ruokavaliostani jätin gluteenin lähinnä vehnän, ohran ja ruiksen pois valtavan turvotuksen, vatsavaivojen ja atooppisen käsi-ihottumani vuoksi, jonka aikana huomasin, että oireet osittain helpotti.
No aloin taas syömään kuukausia sitten normaalisti, rupesi taas suolisto huutamaan hoosiannaa, jonka seurauksena menin sitten taas paikalliseen terveyskeskuslääkärin juttusille. Osittain myös siksi että silmäkin oli tulehduksen partaalla ja sitä kutisi jatkuvasti. Kerroin vaivani, otettiin kokeita ja lääkäri lupasi soitella seuraavana arkipäivänä tiistaina 1.11.16 siis ja kertoi että mitään vehnä allergiaa ei ole, vatsaoireet helpottuivat  lorex tablettien avulla...noh kaikki siis kunnossa, mutta Diagnoosiksi selvisi peräpukamat sekä yksi allergiaa aiheuttava tekijä: pöly ja kissa. Apua, siis kissa!!!Vuosia ollut kissa talossa eikä oireita ja nyt mietin mitä sen kanssa tehdä???? Maailman paras hiirikissa ikinä, eikä pahaa tee kellekään muutakun tappaa hiiret ja myyrät. No tästedes syön allergia lääkkeitä ja käyytän silmätippoja tarpeen mukaan.
Diagnoosin myötä päätin myös elää taas normaalia ruokavaliota ja tehdä kunnon Pizzan ;)


Makkara-juustopizza

Makkara-juustopizzapalat

Lähetä kommentti