Peak´sin Gluteenitonta kuituleipää

Joulukuun 5. päivä, joka pyhitetään gluteenittomaan leivontaan. 

Eli Peak´sin Free From valmis leipä mix, lisää vain vesi, hiiva, öljy ja kananmuna, mutta tällä kertaa muunsin reseptiikkaa ja korvasin kananmunan banaanilla, joten leivästä tuli erikoisruokavaliota noudattaville  gluteeniton ja munaton. Helppoa ja yksinkertaista.

Laita kulhoon kuuma vesi, leipäjauhoseos, öljy, survottu banaani, hiiva. Sekoita yleiskoneessa taikinakoukuilla 5 min voimakkaasti vatkaten. Levitä taikina vuokaan(25x8x9) ja anna kohota sen lämpimässä 45-60 min. Paista 250 asteessa noin 40min.

Ainesosat:
Maissitärkkelys, teff-jauho, riisijauho, tapoikatärkkelys, auringonkukansiemen, pellavansiemen, lupiiniproteiini, herajauhe(maito), sakeutusaine(E415), rypälesokeri, suola, nostatusaine (E450i, E500ii, paakkuuntumisestoaine (E322 soijalesitiini), sokerikulööri, kalsiumkaseinaatti(maito), paakkuuntumisestoaine(E575).

Kännykkä ja tietokoneeni ei nyt jostain kummansyystä halua tehdä yhteistyötä kanssani, joten kuva jääköön tällä kertaa laittamatta.



0