Arkinen makkarapasta

Ihan perus pastaruoka arkiseen iltapäivään



makkaraa,
sipulia,
kirsikkatomattia,
vettä,
tomaattimurskaa/pyrettä,
valkosipulin kynsiä (maun mukaan, itse laitoin 5 kynttä)
lihaliemikuutio
mustapippuria,
basilikaa
1rkl vehnäjauhoja+vettä
kermaa

spagettia

Laita spagetti/pasta suolalla maustettuun kiehuvaan veteen ja keitä kypsäksi.

pilko makkarat pieneksi kuutioksi ja kuori ja pilko myös sipulit pieneksi silpuksi, ruskista pannulla, lisää tomaatin palat, tomaattimurska, vesi, lihaliemi, valkosipulin kynnet ja  anna hetki kiehahtaa.  Lisää vehnäjauho-vesiseos ohuena nauhana, kiehauta muutama minuutti ja lopuksi lisää kerma, kuumenna ja sammuta levy.
0