Pizza-Online

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

Piilolinssit Lenswayltä

torstai 21. tammikuuta 2016

Gluteeniton omenastruudeli

Työpäivän päätteeksi kaupasta osui käteeni omenapala purkki, hetken mietittyäni, muistin että se sopisi sopivasti struudelin tapaiseen herkkuun. Piti vielä ajatella resepti gluteenittomasti ja mikä parasta, semperin gluteenittomat hienot jauhot olivat vielä alle 2 euroa paketti! paketti matkaan ja kassalle. 





Sitten vain taikinan tekoon:

3,5 dl
semper gluteenitonta hienoa jauhoa
3 rkl
sulatettua tai juoksevaa margariinia
1
kananmuna
0,2 tl
suolaa
0,8 dl
lämmintä vettä
voiteluun öljyä tai sulatettua margariinia
Omenatäyte:
2 - 3
omenaa
2 rkl
sokeria
1 tl
kanelia

Valmistus

Sekoita sulatettu margariini, kananmuna, suola ja vesi jauhoihin. Alusta taikina kimmoisaksi. Voitele taikinan pinta öljyllä ja jätä lepäämään puoleksi tunniksi liinan alle. Levitä taikina leivinliinan tai puhtaan astiapyyhkeen päälle. Ripottele taikinan pinnalle jauhoja ja kauli se. Voitele taikinaa öljyllä ja kauli venyttäen, kunnes se on ohut. Lisää täyte. Rullaa tiiviisti liinan avulla kuten kääretorttu. Voitele sulatetulla margariinilla ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.


Lähetä kommentti