Ciao!
Koekeittiöömme saapunut resepti Italiasta, joten eikun kokeilemaan. Siis hieman kärvähtäneet aurinkokuivatut tomaatit, mutta muuten kakkoslaadun focacciaa ja hyvän makuista kuiteskin.
Päällä oli siis aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiviöljyä ja rakuunaa. Paistoin 180 asteisessa puuhellan uunissa noin puoltuntia, mutta aika olisi saanut noilla lämmöillä olla pienempi, noin 20 min olisi piisannu. Oppia ikä kaikki 😉
Koekeittiöömme saapunut resepti Italiasta, joten eikun kokeilemaan. Siis hieman kärvähtäneet aurinkokuivatut tomaatit, mutta muuten kakkoslaadun focacciaa ja hyvän makuista kuiteskin.
Päällä oli siis aurinkokuivattuja tomaatteja, oliiviöljyä ja rakuunaa. Paistoin 180 asteisessa puuhellan uunissa noin puoltuntia, mutta aika olisi saanut noilla lämmöillä olla pienempi, noin 20 min olisi piisannu. Oppia ikä kaikki 😉
Kommentit