Ensimmäinen lounas näyttöni, joka oli kuukausi sitten, piti valmistaa espanjalaisen munakas ja jälkiruoaksi Ahvenanmaalaista pannukakkua. Ja pääsin muuten läpi tästä ensimmäisestä näytöstäni :D Munakkaan ainekset: Keitettyjä perunoita, sipulikuutioita, paprikakuutioita, porkkanakuutioita. Ainekset freesattiin paistinpannulla kevyesti ja laitettiin pariin GN-vuokaan. Kasvisteenypäälle kaadettiin kananmuna-mausteseos(öljyä, suolaa, mustapippuria, persiljaa) ja uuniin n.15minuutiksi. Esivalmistelu työnä tein edellisenä päivänä sen, että keitin, jäähdytin ja pilkoin perunat kuutioiksi, sekä kuutioin kasvikset. Jälkkärinä oli ahvenanmaalaista pannukakkua , noh se eroaa tavallisesta pannarista siten, etitä siinä on lisänä riisipuuroa. Ja valmiin pannarin päälle valitsin vadelmahilloa ja sitruunanmelissan lehden :) Esivalmisteluna tein edellisenä päivänä riisipuuron valmiiksi, niin ei tarvinnut, kuin lisätä pannaritaikinan sekaan. Lisäksi piti tehdä myös 1 gluteeniton annos, sen tein j...