Siirry pääsisältöön

Tekstit

Sienipiirakka

SIENIPIIRAKKA Syksyisen ruokablogini avauksena: kanttarelli-punikkitattipiirakkaa! murotaikinapohja:  margariinia, vehnäjauhoja, vettä ja ripaus suolaa ainekset: kourallinen kanttarelleja, pari punikkitattia ja purjosipulia paistettuna.  päälle: ruokakermaa ja 1 kananmuna paistetaan : 200 asteessa, uunin keskitasolla n.30min.

Tervetuloa Helitsun uusittuun ruokablogiin!

Pitkän harkinnan jälkeen päätin taas alkaa postaamaan ruokablogia, joka käsittelee ihan perusruokia, mitä meillä(siis 2 aikuista ja 2 lasta, joista nuorimmainen on vasta 9kk ikäinen vauva) valmistetaan ja syödään, korostan siis perusruokaa. En ole ammatiltani oikea kokki, en edes ravintola-alan ihminen, kokkiopiskelija tms...olen siis vain tavallinen itseoppinut kotikokki, joka kokkailee perheelleen ihan perusruokaa mahdollisimman helposti, nopeasti ja mahdollisen edullisin raaka-ainein. Ohjeita napsin sieltä täältä ja välillä kehitän niitä itsekin.