Siirry pääsisältöön

Tekstit

Intialainen Butter Chicken!

Intialainen Butter Chicken eli  voikana on tunnettu intialainen ruoka, jossa broileri yhdistyy mausteiseen tomaatti-kermakastikkeeseen.  Ja tuossa taannoin oli n pirkkalehdessä kokeilemisen arvoinen resepti. Muutenkin minua erityisesti kiinnostaa koko intialainen ruoka, joten siksikin kävi tuuri että huomasin ;) Noh vaikka tiedän että Intialainen ruoka on hyvin voimakas maustettua ja että en kovin  maustetusta ruoasta juurikaan pidä, mutta tämän reseptin hieman muokkaamalla se onnistui kohtalaisen hyvin :) Elikkäs muokkaukseni koski juuri inkiväärin vähentämistä ja chilinä käytin makeaa chilikastiketta ja sitäkin vähemmän mitä ohjeissa oli  ja reilusti valkosipulia. Energialisäkkeenä tavallista pitkäjyväriisiä. Eikä naanleipää ollut enkä jaksanut itse tehdä, mutta tulevaisuudessa sitäkin kokeillaan ;) Ohje 4:lle Ainekset: 1 rs broilerin maustam attomia fileepihvejä 2-3 rkl voita 1 sipuli 4-5 valkosipulinkynttä 2 tl inkivääritahnaa 1 tl juustokuminaa 2 tl garam-masala m

Kotigastronomi suosittelee!

PINAATTIKEITTO   Tuotekoodi: 1310 Hinta: 3,50€ EMÄNNÄNPAKKI Kartonkipakkauksessa: Vaniljakreemi 200 g Muffins-mix 400 g Tutti Frutti hedelmä strösseli 100 g Tuotekoodi: 81000 Hinta: 11,90€   TUPLAMORTTELI Keraaminen mortteli, jossa on kaksi erikokoista kuppia.  Kuppien halkaisijat 54 ja 100 mm. Mortteli on keraaminen, petkel puuta. Pakkauksen koko: 500g Tuotekoodi: Hinta: 18,90€ RIISTAPAKKI Setti sisältää kaiken, mitä tarvitset herkullisen riista-aterian valmistamiseen. Riistamarinadi 100 g, punaviinikastike 100 g ja valkosipulilastu 50 g. Pakkauksen koko 250g Tuotekoodi:8614 Hinta: 13,00€

Leivitysseos lihan, kalan ja kasvisten leivitykseen

Nyt Kotigastronomilta leivitysseos lihan, kalan ja kasvisten leivitykseen! Tuotekoodi: 1342 Hinta: 3,50 €

Borssikeitto

Tämä perinteinen Venäläinen Borssikeitto eli punajuurikeitto on helppo ja nopea valmistaa.  BORSSIKEITTO (4 ANNOSTA) Ainekset: 1pss pakaste kasvissuikaleita 1 rkl öljyä 2 rkl vehnäjauhoja 8 dl vettä 1 kasvisliemi 3 dl suikaloituja etikkapunajuuria 2 rkl punajuurilientä 100 g ylikypsää palvikinkkua palana ½ tl timjamia mustapippuria 1 tlk(120g) smetanaa Kuullota jäisiä kasvissuikaleita rasvassa kattilassa pari minuuttia. Ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoita ja lisää vesi. Sekoita, kunnes liemi alkaa kiehua. Lisää kasvisliemikuutio, punajuurisuikaleet ja punajuuritölkin liemi. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää suikaloitu kinkku, timjami ja mustapippuri. Kiehauta keitto. Tarjoa borssi smetanan ja tuoreen leivän kanssa. (kuva pirkan sivuilta)

Ruokamatkailua Kolumbiaan

Kolumbialaista ruokaelämystä:

Possupäivä vol.2

POSSUN SISÄFILETTÄ JA NUUDELIA Tervehdys taas! Tänään possupäivä osa 2, syötiin marinoitua possun sisäfilettä ja nuudelia. Lihan paistoin, pilkoin, marinoin ja keitin nuudelit :) 1 possun sisäfile paistettin ensin 250 asteessa n.10min ja leikattiin paloiksi, marinoitiin ja laitettiin nuuniin 150 asteeseen n.20min, kunnes sisälämpö oli 70 astetta. Energialisäkkeenä tälläkertaa euroshopperin nuudeleita lihaliemessä keitettynä. Marinaadi: öljyä,  balsamiviinietikkaa,  hunajaa,  ketsuppia,  sinappia,  suolaa,  pippurisekoitusta

Mauste-esittely

Hei, Olen kotigastronomin maustetuotteiden jälleenmyyjä Kanta-Hämeessä Forssan, Humppilan, Jokioisten, Urjalan alueeella, sekä ympäri suomea. Kauttani saat tilattua niin mausteet, liemijauheet, pata-ainekset, leivontamausteet, erilaisia teelaatuja ja kahvia. Tilaukset toimitan kotiovellesi, maksun saatua Forssan talousalueella, muualle suomeen lisään postimaksun. Jos haluat kotiisi mauste-esittelyn, ota yhteyttä, P.050-5376259/Heli s-posti: thehelluska@gmail.com ID-numeroni: 18024