Kokeeksi päätin kokeilla tehdä kauralastuja gluteenittomasti perunajauhoista, kun viime viikot on jauhettu noista erikoisruokavalioista koulussa, joten jäänyt jotenkin päälle ;) ja vielä maidottomia, kun margariinikin oli kasvisrasva....Ei hassumpia ja ihan onnistuneet vedokset, saa poika viedä huomisiin halloveen kekkereihin mukanaan, kun päiväkodilla oli joku keliakialainen. kasvismargariinia kaurahiutaleita kananmunaa sokeria perunajauhoja leivinjauhetta kaurahiutaleet lisättiin sulatettuun margariiniin ja sekoitettiin tasaiseksi massaksi kananmunat ja sokeri vaahdotettiin perunajauhot ja leivinjauhe sekaisin ja lisättiin margariini-kaurahiutaletaikinaan ja ne lisättiin muna-sokerivaahtoon ja sekoitettiin leivinpaperin päälle teelusikallinen taikinaa, sain 16/pelti eli yhteensä noin 60 kauralastua 200 asteessa n.10min
Ruokaa ja leivontaa