Kokeeksi päätin kokeilla tehdä kauralastuja gluteenittomasti perunajauhoista, kun viime viikot on jauhettu noista erikoisruokavalioista koulussa, joten jäänyt jotenkin päälle ;) ja vielä maidottomia, kun margariinikin oli kasvisrasva....Ei hassumpia ja ihan onnistuneet vedokset, saa poika viedä huomisiin halloveen kekkereihin mukanaan, kun päiväkodilla oli joku keliakialainen.
kasvismargariinia
kaurahiutaleita
kananmunaa
sokeria
perunajauhoja
leivinjauhetta
kaurahiutaleet lisättiin sulatettuun margariiniin ja sekoitettiin tasaiseksi massaksi
kananmunat ja sokeri vaahdotettiin
perunajauhot ja leivinjauhe sekaisin ja lisättiin margariini-kaurahiutaletaikinaan ja ne lisättiin muna-sokerivaahtoon ja sekoitettiin
leivinpaperin päälle teelusikallinen taikinaa, sain 16/pelti eli yhteensä noin 60 kauralastua
200 asteessa n.10min
Kommentit