Espanjalainen munakas

ESPANJALAINEN MUNAKAS

Makumatkailua Espanjan suuntaan. Hyvä iltaruoka/iltapalanakin vallan mainio. Helppo ja nopea valmistaa, mikäli on jäänyt keitettyjä perunoita ylitse. Niin ja kasviksian voi lisäillä maun mukaan. ;) Sen verran muutin reseptiikkaa kun oliiviöljyä ei ollut, korvasin sen tavallisella rypsiöljyllä :) 




Ainekset:

5-6 perunaa
sipulia
paprikaa
suolaa, paprikamaustetta, basilikaa
5-6 kananmunaa
tilkka vettä
oliiviöljyä
juustoraastetta

Pilko perunat kuutioksi ja laita vuokaan, lisää päälle sipulisilppu ja paprikakuutiot.
Riko kananmunat ja sekoita ne tasaiseksi massaksi, lisää vesi, öljy  ja mausteet sekaan ja kaada perunoiden ja kasvisten päälle. Halutessasi voit vielä lisätä juustoraasteen päälle.
Paista 200 asteisessa uunnissa noin 15-20 min. kunnes on saanut hieman väriä.
Ota pois uunista ja hetki vetäytyä ja jäähtyä.





0