Ihan perusruokaa tonnikalasta lasagnen muodossa, ei ehkä ihan niin nopeaa, mutta helppoa. Tarvitset juustokastiketta, tonnikalakastiketta ja lasagnelegyjä. Gluteenittomana tietenkin gluteenittomia lasagnelevyjä. Valmistusaikaa menee noin 1h30min.
rasvaa
perunajauhoja /vehnäjauhoja
vettä /maitoa
kalaliemikuutio
mausteita: suolaa, sitruunapippuria, tilliä ja valkosipulia
Laita ainekset kattilaan ja sekoita tasaiseksi ja lopuksi 1-2dl juustoraastetta. Pieni kiehautus, maun tarkistus, suolan lisääminen tarvittaessa.
Tonnikalakastikkeen valmistus:
3prk tonnikalaa
1sipuli
valkosipulia
prk tomaattimurskaa ja huuhtele purkki sitten vedellä noi 2dl ja lisää kastikkeeseen
suolaa, mustapippuria, sokeria
![]() |
Lasagne on valmis |
Voitele uunivuoka ja laita pohjalle kastiketta ja niiden päälle lasagelevyt ja päälle taas kastiketta, tee näin 4-5kerrosta riippumatta kuinka paljon sulla on kastiketta. Viimeiseen kerrokseen laitat kastikkeen ja päälle juustoraastetta. Sen jälkeen laita vuoka uuniin ja paista 45-60min, kunnes pinta on kauniin ruskea. Ota pois uunista ja anna hetki vetäytyä ja syö :)
Kommentit