Pizza-Online

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

Piilolinssit Lenswayltä

tiistai 1. joulukuuta 2015

Kirjolohipasta-pataa

Tiistai ja kuukausi vaihtui marraskuusta joulukuuksi...Enään 23 yötä jouluun ja 30 päivää kun TAAS vaihtuu vuosi. Äkkiä siis tämäkin vuosi on mennyt, siihen mahtunut yhtä ja toista ja kaikenmoista...
Asiaan eli tänäänkin iltaruokaa tarttis tehdä ja piti keksiä jotain pikasesti valmistuvaa. Pakkasesta löytyi kirjolohisuikaleita ja niistä sitten taas pieni mietintä myssy päähän ja keksimään jotain ravitsevaa. Aikaa tämän ruoan tekemiseen meni noi puolituntia, eikä raaka-aineetkaan kovin paljoa maksanut :)


Raaka-aineita oli siis kirjolohisuikaleita, sipulia, valkosipulia, tomaattipyrettä, vettä, kalaliemikuutio, suolaa, tilliä, sitruunapippuria, rakettispagettia ja ruokakermaa.
Kuulotettiin sipulit, valkosipuli ja tomaattipyree, lisättiin kirjolohisuikaleet ja paistettiin ne kypsiksi noin 10min, lisättiin vettä noi litran verran ja pari kalaliemikuutioo, annettiin kiehua noin 10min ja lisättiin sekaan 3-4dl rakettispagettia. Sekoitettiin välillä ja annettiin hiljallen spagetin kypsyä. Paketissa sanottiin että 6min, mutta kyllä siinä varmaan kymmenisen minuuttia meni. Kun pasta oli kypsää tarkistettiin makua, lisättiin suolaa ja 2dl ruokakermaa. Sekoita ja anna vielä hetki kuumeta ja tarkista maku.

Kirjolohipasta-pata on laktoositon. Gluteenittoman saat käyttämällä gluteenitonta pastaa :)


Kirjolohipasta-pata

Lähetä kommentti