Pizza-Online

Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

Piilolinssit Lenswayltä

tiistai 15. joulukuuta 2015

Tonnikalalasagne

Ihan perusruokaa tonnikalasta lasagnen muodossa, ei ehkä ihan niin nopeaa, mutta helppoa. Tarvitset juustokastiketta, tonnikalakastiketta ja lasagnelegyjä. Gluteenittomana tietenkin gluteenittomia lasagnelevyjä. Valmistusaikaa menee noin 1h30min.

Paista uunissa 200 asteessa noin 45-60min.



Aloitin vaaleasta juustokastikkeesta: 
rasvaa
perunajauhoja /vehnäjauhoja
vettä /maitoa
kalaliemikuutio
mausteita: suolaa, sitruunapippuria, tilliä ja valkosipulia
Laita ainekset kattilaan ja sekoita tasaiseksi ja lopuksi 1-2dl juustoraastetta. Pieni kiehautus, maun tarkistus, suolan lisääminen tarvittaessa.

Tonnikalakastikkeen valmistus:
3prk tonnikalaa
1sipuli
valkosipulia
prk tomaattimurskaa ja huuhtele purkki sitten vedellä noi 2dl ja lisää kastikkeeseen
suolaa, mustapippuria, sokeria
Lasagne on valmis
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Ota tarpeeksi iso astia, Sekoita ainekset sekaisin ja kaada valkokastike sekaan, näin saat valmiin soosin, ei tarvi nii moneen kertaan lappoa valkosoosia ja tonnikalasoosia edestakaisin lasagelevyjen päälle.
Voitele uunivuoka ja laita pohjalle kastiketta ja niiden päälle lasagelevyt ja päälle taas kastiketta, tee näin 4-5kerrosta riippumatta kuinka paljon sulla on kastiketta. Viimeiseen kerrokseen laitat kastikkeen ja päälle juustoraastetta. Sen jälkeen laita vuoka uuniin ja paista 45-60min, kunnes pinta on kauniin ruskea. Ota pois uunista ja anna hetki vetäytyä ja syö :)




Lähetä kommentti