Tonnikalapiirakka Perus hyväksi havaittu piirakkapohja ja täytteenä taas mitä itse haluaa. Ainekset: 4½ dl vehnäjauhoa 150 g voita/leivontamargariinia 1tl suolaa 7 rkl rasvaa Täyte: Tonnikalaa ketsuppia juustoraastetta 2 kananmunaa 2 dl luonnonjugurttia suolaa, sitruunapippuria, tilliä oman maun mukaan Ohjeet: Sekoita jauhot, huonenlämpöoinen pehmeä rasva, suola ja vesi käsin. Tee taikinasta pallo ja levitä se sitten sormilla painaen rasvattuun piirakkavuokaan, ei tarvitse olla ihan reunoille asti. Laita päälle täyte eli hieman ketsuppia tai tomaattimurskaa pohjalle, tonnikalat, juustoraaste, mausteet. Riko kananmunat ja sotke se jugurtin kanssa sekaisin. Voit joko laittaa mausteet tähän seokseen tai sitten erikseen piirakkatäytten sekaan. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30-40min, riippuen uunin tehosta
Ruokaa ja leivontaa