Perunavelli ruohosipulilla ja krutonkeilla
Vanha kunnon retro perunasosekeitto eli perunavelli ruohosipulilla, persiljalla ja krutonkeilla tuunattuna. Tämä helppo, halpa ja yksinkertainen arkiruoka, johon tarvitaan vain 4 raaka-ainetta, valmistuu myös hyvin nopeasti, jos vain on vielä jäänyt keitettyjä perunoita tai muusia yli.
Perunavelli krutonkeilla persiljalla ja ruohosipulilla. Kuva: Heli Turunen© |
Perunavelliin on tarvitaan: (4-6 annosta)
1kg perunoita
1 l maitoa
50 g voita/margariinia
Suolaa maun mukaan
Koristeeksi ruohosipulia/persiljaa/krutonokeja.
Ohje:
Perunat keitetään ja muussataan, lisätään lämmin maito, voi ja suola. Kiehautetaan ja koristeeksi keiton päälle ruohosipulia/persiljaa tai krutonkeja.
Kommentit